|

Van Creatie tot Optimalisatie

voor moderne bedrijven van alle groottes

Business Concept - Business Startup - Business Growth

 

Recente Succes Stories

Hier vindt je enkele projecten waarbij C-Mondays klanten hielp om meer succesvol te zijn in het zakendoen.

 

Door samen te werken in verschillende bedrijfsscenario's en bedrijfstakken, door goede werkwijzen uit te wisselen, blijven we creatief en innovatief.

Groene Draeck_edited.jpg

Bedrijfsoptimalisatie en organisatorische transformatie van een bedrijf met 3 commerciële vastgoedcomplexen in Amsterdam.

Boutique Hotel

Nieuwe service concepten, die een onderscheidendvermogen en impact maken op de gastervaring, voor een boetiekhotelketen met 7 hotels in hartje Londen. Een voortdurende consulting in het business management met de eigenaresse van de hotels.

Boutique_Fitness_Studio

Body & Mind Fitness Studio

Complete re-branding, bedrijfsontwerp, technische bedrijfsgroeiplanning voor een spinning en yoga boetiekstudio in Barcelona. Insprirerend project, uitgevoerd van ontwerp tot lancering.

cascoamsterdam_conference.jpg

Evenementen Locatie & Film Studio

Bedrijfs- en markttransformatie van een 1.600 m2 filmstudio naar een multifunctionele ruimte voor exposities, culturele evenementen, seminars, grote bedrijfsfeesten en vele andere invullingen.

Dental Clinic Business Growth Barcelona

Bij De Tandarts

Start-up samenwerking met de eigenaar van een tandartsenpraktijk in Barcelona met 12 specialisten onder een dak. Project om zich van de massa te onderscheiden en een gezonde bedrijfsgroei te plannen en begeleiding bij het realiseren.

Ponlo_Xulo.JPG

Honden Trimsalon & Spa

Een klein (maar fijn) start-up-groeiproject samen met de ondernemers, die echte kunstenaars zijn in het verzorgen van honden, maar nog geen kennis hadden over het laten groeien van hun startende bedrijf.

Onder anderen ook gewerkt met:

 

Ook hulp nodig bij een project?

 

Neem gerust contact op om je specifieke behoeften te bespreken.

Het kan geen kwaad om over je bedrijf te spreken.