|

Kennis is om te delen

Over C-Mondays

C-Mondays helpt MKB bedrijven om te groeien en biedt ondersteuning bij de groeipijnen in het zakelijk ondernemen.

 

De coaching- en consulting services zijn gericht op de specifieke belangen, uitdagingen en management taken van de ondernemer of de directeur zelf. Zowel zakelijk als in combinatie met hun persoonlijke doelen.

Anders dan anderen

 

C-Mondays onderscheidt zich van anderen door business coaching, daar waar nodig, te combineren met praktisch bedrijfsadvies om klanten met hands-on werk te helpen en de voortgang te versnellen.

 

Geen ingewikkelde interne procedures, geen onduidelijke start zonder eerst te bepalen wat het resultaat moet zijn, en we houden het begrijpbaar zonder consultancy jargon te gebruiken.

Een goede klantenrelatie opbouwen en die voor langere tijd te behouden is belangrijk; maar het even belangrijk om dit weer net zo makkelijk te onderbreken, zodra de klant en het team instaat zijn om hun doelen te bereiken zonder verdere ondersteuning.

Samenwerking met andere mensen

 

Er is samenwerking met een selectieve groep aan experts en gespecialiseerde mensen die kennis en ervaring verrijken waar we zelf tekort schieten. Dit zijn bijvoorbeeld financiële experts, hrm- en juridische adviseurs die allemaal in de MKB wereld werken.

 

C-Mondays heeft als doel om te groeien, maar alleen met ruim ervaren business coaches en consultants, die zelf een succesvol bedrijf hebben gehad of aan het roer van een MKB bedrijf hebben gestaan.

Business Coach en Consultant
Ronald van der Bijl
Business Coach & Sr. Business Consultant
28+ jaar Business Ervaring
Passie voor Service & Mensen
Optimist & Realist
Motto - Live life and learn,
the only limit is your mind.
Groei Je Business
Geniet Van Je Leven

Door de coaching heb ik veel dingen geleerd, ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik het familiebedrijf mijn eigen gemaakt. Dit heeft een positief effect op het gehele bedrijf en op mijn privé leven gehad. Werken is weer leuk geworden! - Bobby

"Ronald heeft 3 hoofdkwaliteiten, zaken makkelijk en eenvoudig houden, bedrijfsprocessen en ondernemerschap. Zijn ervaring als consultant voor veel verschillende organisaties, reorganisatie en het ontwerpen van hun bedrijfsprocessen, was van grote waarde voor mijn eigen ervaring.

Ronald is een out-of-the-box denker, die oplossingen vindt voor problemen waarmee bedrijven mee geconfronteerd worden."

Erik V.

Global Marketing Director, Regus Europe

"Door de coaching heb ik veel dingen geleerd, ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik het familiebedrijf mijn eigen gemaakt. Dit heeft een positief effect op het gehele bedrijf en op mijn privé leven gehad. Werken is weer leuk geworden! Hierdoor heb ik ook tijd gekregen om een nieuwe onderneming op te zetten. Het hebben van een goed idee is de eerste stap maar om het idee daadwerkelijk om te zetten in een goedlopend bedrijf dat georganiseerd is en groeit is een hele klus. Dankzij Ronald komen we daar steeds dichter in de buurt. "

Bobby B.

Commercieel Vastgoedeigenaar en Ondernemer, Amsterdam

"Het begon met een goed idee en startte mijn eigen bedrijf, zonder te realiseren dat ik plotseling een CEO werd in plaats van een zeer goede verkoopmanager. Ronald coachte me door het proces om te begrijpen wat voor impact dit zou hebben op mijn persoonlijke en professionele leven. Soms kan het coachen confronterend zijn, maar wat mij betreft wel erg goed om dingen in perspectief te zien"

Anna G.

Online Ondernemer en Verkoop-Executive, Madrid

Onder andere samengewerkt met: