|

|

Wij zijn strategische, analytische en creatieve mensen die met bedrijven samenwerken om hun volledige potentieel te ontdekken.

 

Onze missie

Verspreid de kracht van kennis door mensen te helpen hun geweldige ideeën de wereld in te krijgen en maak onze services voor elke bedrijfsgrootte toegankelijk.

Wie we zijn

 

Een groep gelijkgestemde experts die geloven in de waarde van best practices, origineel denken en eenvoud.

We werken samen in verschillende opstellingen met behulp van onze strategische, analytische, creatieve en functionele geesten.

Allemaal afhankelijk van de uitdaging die moet worden aangepakt en de expertise die nodig is om een oplossing te leveren.

Wij zijn zakenmensen die toevallig ook consultants zijn.

 

Wat we doen

 

 

We helpen moderne bedrijven van elke omvang bij het definiëren en implementeren van hun groeistrategieën.

 

Assisteren met strategisch denken, prestatieboosters, data-analyse, marketingoplossingen en indien nodig hands-on management.

We leveren goed op elkaar afgestemde diensten die voldoen aan de eisen van elke volwassenheid van het bedrijf, zodat we zeker weten dat de skills eenvoudig kunnen worden opgewaardeerd (groeien) naar het volgende niveau, indien vereist.

Op maat gemaakt prijsbeleid

Kleine en middelgrote bedrijven kunnen heel goed profiteren van adviesadvies om hun zakelijk succes te vergroten. Helaas komen de traditionele advieskosten vaak nog niet overeen met hun financiële budget.

Met dat in het achterhoofd en in lijn met onze missie 'maak onze services voor elke bedrijfsgrootte toegankelijk', hebben we ons op maat prijsbeleid met betaalbare tarieven ontwikkeld.

Het helpt onze klanten met praktische budgetten die bij hun huidige capaciteiten passen en profiteren direct van een premium groei-ervaring. Ze schalen naar het volgende serviceniveau op, wanneer dit nodig is.

Je kunt een consultancy-oplossing voor de online getoonde prijs inhuren, of een offerte krijgen volgens onze schaallijst, en alleen wat extra betalen als er iets buiten de standaard om echt nodig is.

Alle aangesloten consultants bij CMondays zijn het met onze gouden regel eens: als u slaagt, slagen wij ook.

Wil je meer weten over onze diensten?

Onze waarden

 

We bouwen relaties op gebaseerd op de drie T's van; transparency, truth en trust.

We gebruiken ons scherpe analytische inzicht om de juiste vragen te stellen om tot de kern van een probleem te komen. Alleen dan kunnen we de juiste oplossing vinden.

We koesteren ons vermogen om ons aan te passen aan veranderende trends en innovatieve oplossingen.

We hebben een no-nonsense rechttoe rechtaan aanpak door het te vertellen zoals het is.

 

We hoeven geen pak te dragen (of een grote auto te rijden) om serieus te zijn.

Vergeet niet je gevoel voor humor te behouden.

En blijf menselijk vriendelijk.

 

Als ondernemer begrijp ik heel goed welke uitdagingen op de agenda van mijn klanten staan, wat voor problemen ze tegenkomen in het bedrijf en wat hun moderne organisaties nu echt nodig hebben van consultancy.

Nadat ik mijn eigen MKB van scratch had opgebouwd, tot een solide team van 100 mensen met een aangename multiplier op een jaarlijkse omzet van zeven cijfers, had ik het op een dag helemaal gehad met mijn CEO positie en was het weer de hoogste tijd om een ​​nieuw hoofdstuk te openen.

Ik had de wens om terug te keren in mijn favoriete roeping als consultant, waar ik altijd van genoot vanwege het delen van kennis en het helpen van mensen om hun succes te bereiken.

Vanuit mijn eerdere werkervaring met topadviesbureaus, heb ik er echter voor gekozen om te herdefiniëren hoe consulting wordt geleverd en met de nadruk op de specifieke behoeften van het MKB.

Ik heb de 3 meest essentiële zaken geselecteerd die nodig zijn voor een gezonde bedrijfsgroei; een model ontworpen waarmee consultants zich puur op problemen en oplossingen kunnen concentreren; zonder interne politiek noch de druk om meer werk te verkopen; en om consulting ook voor kleinere bedrijven toegankelijk te maken.

En hier zijn we dan. Onder de paraplu van CMondays werk ik samen met gelijkgestemde experts die de corporate rompslomp hebben laten vallen. Variërend op de eigen capaciteiten van de opdrachtgever wijzen we (alleen) de benodigde vaardigheden toe, passend bij het project- en de bedrijfsomvang.

Het pure consultingmodel van CMondays geeft iedereen - consultants en klanten - de vrijheid om zich te concentreren op wat er echt toe doet: oplossingen leveren.

Ik kijk ernaar uit om ook met jou over zakelijke successen te spreken.

Groet,

Ronald van der Bijl
CEO  & Managing Director
Sr. Business- & Strategy Consultant
30+ Jaar Zakelijke Ervaring
Passie voor Service en Mensen
Optimist en Realist
Motto - Live life and learn,
the only limit is your mind.

 

Vrijblijvend kennismaken

Verbeter de productiviteit en verhoog je winst

Succesverhalen starten hier

CMondays - NL

Asterweg 22

1031 HP Amsterdam

CMondays - ES

C/ Floridablanca 131
08011 Barcelona

© 2015-2020 CMondays ™ - Business Success Consultants