|

Waarde creatie voor jou, je klanten en producten.

Business Design - Business Focus - Business Improvement

Management support voor ondernemers van mkb bedrijven die gezond verder willen groeien.

Focus op de echte doelen en acties, niet op de dagelijkse afleiding binnen het bedrijf.

Creatieve oplossingen voor de klant, producten, organisatie en een goed draaiend bedrijf.

 

Benut je volledig potentieel

Het bezitten van een bedrijf vraagt om je volledige potentieel te benutten, zodat je alle eisen van het bedrijf en je eigen eisen, prestaties, kansen en doelen blijft combineren.

C-Mondays biedt ondersteuning die zich spitst op het management en specifieke zaken van de ondernemer zelf.

Business consulting biedt praktische ondersteuning om de prestaties in een bedrijfsgroei te versnellen. Strategische en creatieve oplossingen voor het optimaliseren van de operaties en organisaties.

Ondernemers zijn altijd op zoek naar manieren om te groeien. Business coaching helpt je met duidelijkheid, keuzes maken, acties planning, focus en tools om nog betere resultaten te behalen.

 

Business Consultant of Coach?

Als ondernemer heb je soms een business coach nodig om duidelijke doelen te stellen, een plan te maken en toegewijd te blijven in je acties. En soms heb je een business consultant nodig om de resultaten te versnellen.

 

C-Mondays biedt de praktische combinatie tussen coaching en business consultancy, die MKB bedrijven en de ondernemers verder helpt om met een effectieve ondersteuning gezond te groeien.

"Echte service: Het oplossen van andermans problemen, op een manier zoals we die zelf graag krijgen, als iemand anders onze problemen opgelost"  -  Alain de Botton

 

Meer Informatie?

 

Neem contact op om vrijblijvend je specifieke behoeften te bespreken.