|

MKB Business Consultancy

Strategie - Efficiëntie - Oplossingen

MKB Business en Management Consultancy

Optimalisatie van kleine en middelgrote bedrijven in meer winstgevende, gezond groeiende en beter presterende teams. Verbeter de prestaties en efficiëntie, door kansen te zien, oplossingen strategisch aan te pakken, en je doelen te bereiken.

  • Bedrijfsstrategie en planning

  • Bedrijfsgroei en planning

  • Operationele en organisatie verbeteringen

  • Algemeen bedrijfs- / managementadvies

Bedrijfsstrategie en Planning

Bedrijfsstrategieën en plannen hoeven niet complex te zijn. Hoe eenvoudiger hoe beter. Maar veel bedrijven werken nog steeds op verouderde versies, willen een nieuw plan schrijven of de huidige versie evalueren, maar het komt nooit af.

 

In elk bedrijf mag het strategisch denken en plannen nooit stoppen. De prestaties van je bedrijf zijn zo sterk afhankelijk van de strategie die je volgt.

 

Strategische Consultancy ondersteunt MKB bedrijven bij de ontwikkeling van duidelijke en effectieve strategieën en bedrijfsplannen en een solide review van het huidige plan.

Bedrijfsgroei en Planning

 

Als je van plan bent om te gaan groeien of je bedrijf groeit maar het zorgt voor onduidelijkheid en onrust, moet je een goed plan hebben hoe je de groei gaat aanpakken.

Duidelijkheid over hoe, over in welke groeifase het bedrijf momenteel zit, wat is het volgende niveau en het bewust zijn van de veranderingen in de volgende groeifase is.

 

Advies op bedrijfsgroei ondersteunt bedrijfseigenaren bij strategische bedrijfsgroei planning en de organisatorische voorbereiding.

Operationele en Organisatorische Optimalisatie

Deze consultancy service helpt je om het gehele bedrijfsproces te verduidelijken en je krijgt aanbevelingen om meer efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid te bereiken.

 

Dit doen we samen door de huidige stand van de organisatie, de operationele processen, en de financiële prestatie te analyseren en te beoordelen.

 

Een frisse kijk op de zaak laat vaak zien waar mogelijkheden liggen, de oplossingen zitten, en waar je bedrijf stagneert bij het gezond groeien.

Een-op-Een Kennis Transfer

Het runnen en groeien van een bedrijf is een serieuze zaak. Je wilt het goed doen.

 

Managementadvies is een snelle manier om kennis op te doen in de operationele gebieden, zoals marketing, verkoop, klantrelaties, budgettering en P&L controle, of verbeteringen op het organisatorisch management.

Management Consulting en Advies, helpt MKB ondernemers met directe antwoorden op de nog onbekende gebieden. Eén-op-één advies die je direct in je bedrijf kunt toepassen.

 

Praktische MKB Aanpak

De traditionele aanpak en methoden van grotere consultancybureaus zijn te ingewikkeld en tijdrovend voor MKB bedrijven en de ondernemers.

 

Kleine tot middelgrote grote ondernemingen hebben een praktische aanpak met directe antwoorden nodig, die niet eerst door 50 lagen van corporate correctheid gaan. Dezelfde resultaten in minder tijd en lager budget.

Business Consultancy Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van de omvang van een project, of je alles zelf doet, we het samen doen, of dat je alles uitbesteed. Bij een opdracht maken we duidelijke afspraken over dagdeel, dag of weektarieven.

Neem contact op om kennis te maken en je specifieke behoeften vrijblijvend te bespreken.

Geheel vrijblijvend

Onder andere samengewerkt met: