Business Coaching Programma's

Verbeter persoonlijke en zakelijke resultaten

Coaching programma's gericht op echt resultaat

Of je nu even vastzit, je overspoeld voelt, advies nodig hebt of gewoonweg betere persoonlijke en zakelijke resultaten wilt zien; de volgende business coaching programma's zijn ontworpen om een gestructureerde weg te volgen naar het gewenste resultaat.

 

De coaching programma's voor businessresultaten zijn allemaal gebaseerd op één-op-één coaching en elk van hen zal je begeleiden naar betere bedrijfsresultaten en betere persoonlijke prestaties. Recht vooruit op de doelen af die het echte verschil maken.

Bedrijfsgroei Coaching Programma's

 

De business coaching programma's voor een bedrijfsgroei zijn gericht op het verbeteren van de bedrijfsresultaten. De coaching programma's hebben een gestructureerde aanpak om je met een planmatige aanpak te helpen je zakelijke prestaties te verbeteren. De ambitieuze maar realistische doelstellingen aan het begin van elk groeiprogramma, zullen bepalen wat de verwachte resultaten moeten zijn.

Let op: alle programma's en hun inhoud zijn indicatief. De programma's en modules worden op maat gemaakt en kunnen worden gecombineerd, om aan jouw bedrijfsspecifieke en unieke behoeften te voldoen.

Zit je vast met je bedrijfsgroei? Maak keuzes en pak door.

Ideaal voor ondernemers die vast zitten in de bedrijfsgroei of moeilijke beslissingen moeten nemen. Krijg duidelijkheid over richting, maak keuzes en onderneem weer acties. Stil blijven staan is geen optie.

4 coaching sessies verdeeld over 1 à 2 maanden. Plus 1 gratis opvolging sessie.

Bereid je organisatie en processen voor op de volgende bedrijfsgroei.

Voor ondernemers die het eerste niveaus van succes hebben bereikt en zich ervan bewust zijn dat ze eerst meer controle over hun bedrijf nodig hebben voordat de volgende groei kan plaatsvinden.

9 coaching sessies verdeeld over 2 à 3 maanden. Plus 1 gratis kick-off sessie.

Groei je bedrijf in 3 - 6 - 12 maanden succesvol naar het volgende niveau.

Ontworpen om duidelijkheid te krijgen over strategie en richting, actieplanning, sturing, op schema te blijven op de geplande acties en de gewenste groeiresultaten in business te bereiken.

12-24 coaching sessies verdeeld over 3-4-12 maanden. Gratis aanvullende consultancy.

​​​Meer Persoonlijke en Bedrijfsgroei Programma's

 

Gecombineerde Persoonlijke en Bedrijfsgroei business coaching programma's zijn erop gericht om je persoonlijke resultaten te verbeteren, door wijzigingen aan te brengen in de manier waarop je met je bedrijf omgaat en je bedrijf managed. De coaching programma's leggen de nadruk op jou als persoon in verband met je bedrijf. De coachingssessies zullen gericht zijn op de persoonlijke resultaten en zijn daarmee niet alleen om zakelijke resultaten verbeteren, maar ook je persoonlijke zaken te bespreken en de juiste balans eruit te halen.

Houd controle - Verbeter je vaardigheden in leiderschap.

Dit coaching programma is gericht op het verbeteren van je visie, het omgaan met meer mensen en het ontwikkelen van een effectievere leiderschapsstijl.

9 coaching sessies verdeeld over 3 maanden. Vrij tussen de sessies bellen.

Werk niet in je bedrijf maar aan je bedrijf. Win tijd.

Met dit programma werken we samen om een team op te zetten dat onafhankelijker functioneert, leren te delegeren en tijd vrijmaken om aan je eigen zaken te werken.

9 coaching sessies verdeeld over 3 à 4 maanden. Vrij tussen de sessies bellen.

Ik werk 24 / 7 - Verdeel je tijd op een gezonde manier.

Als ondernemer heb je het druk, zowel zakelijk als privé. Werk aan een gezonde balans tussen zakelijk en privé, en je persoonlijke vrijheid.

9 coaching sessies verdeeld over 2 à 3 maanden. Vrij tussen de sessies bellen.

​​​Losse Coaching Sessies

 

 

Losse coachingssessies zijn ideaal als af en toe je hoofd overloopt met problemen en aan ideeën, je een frisse kijk op zaken nodig hebt, en als je met een vertrouwd persoon die jou en je zaak kent wilt overleggen.

Veel ondernemers blijven te vaak alleen en te lang met hun eigen sores rondlopen. Dit kunnen ergernissen zijn, conflicten met zakenpartners, niet tevreden zijn met de organisatie, overweldigd door hun werk, onduidelijkheid over de volgende stappen, feedback op nieuwe ideeën en strategieën, enz.

Binnen je eigen kringen krijg je geen objectief antwoord en als je je vrijuit spreekt, dan heb je kans dat er meer problemen ontstaan of mensen bij je weglopen.

Overleggen met een coach is de oplossing om over je eigen zaken te spreken, zonder dat je een blad voor je mond hoeft te nemen, en tot een oplossing te komen.

CMondays - NL

Asterweg 22

1031 HP Amsterdam

CMondays - ES

C/ Floridablanca 131
08011 Barcelona

© 2015-2020 CMondays ™ - Business Success Consultants