Voorbereiding op gezonde bedrijfsgroei en uitbreiding.

Hectisch naar Controle

Betere Controle. Betere Resultaten. Meer overzicht.

Bedrijf laten groeien? Eerst een goede voorbereiding

De groei van een bedrijf moet goed voorbereid zijn. De mensen, de processen en systemen moeten worden afgestemd en onder controle zijn. Veel bedrijfseigenaren zijn zo druk bezig met de dagelijkse bedrijfsvoering, dat ze geen tijd hebben om het groeiproces goed te begeleiden, en dat dit hun grootste risico wordt om te falen wanneer ze bezig zijn met een bedrijfsgroei.

Dit programma is ontworpen voor een solide voorbereiding, het verduidelijken van de visie op het groeiplan, en om de bedrijfsprocessen en organisatie goed voorbereid te krijgen voor het volgende niveau van bedrijfsgroei / uitbreiding.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is bedoeld voor ondernemers, die zich er zeer goed van bewust zijn dat hun bedrijf eerst beter moet worden georganiseerd voordat ze kunnen doorgroeien naar het volgende niveau.
 

Veel voorkomende symptomen zijn wanneer je geen tijd hebt om te plannen; je niet het ultieme zakelijke doel hebt vastgesteld; je nog altijd nodig bent om de meeste beslissingen te nemen en om problemen op te losse; je bedrijf geen dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse prioriteiten heeft; er geen rapportagestructuur is; processen voor service blijven veranderen; mensen zijn erg druk, maar hebben geen duidelijke doelstellingen, enz.

Als je enkele van deze symptomen herkende of aan een soortgelijke situatie dacht, dan is dit programma waarschijnlijk voor jou.

Wat kan er worden verwacht?

Met dit programma voor de voorbereiding voor bedrijfsgroei, maken we als eerste een overzicht van de sterke en de zwakke punten binnen het bedrijf, en welke gezamenlijke doelen er zijn.

We zullen inzichten krijgen wat je eerst moet bereiken en samen zullen we uitdagende maar haalbare doelen stellen om je bedrijf van hectisch naar in controle te brengen. Vanaf dat moment kunt je doorgaan met het volgende niveau van bedrijfsgroei.

Naast het voorbereiden van je bedrijf op een bedrijfsgroei, ervaren veel ondernemers tijdens het volgen van dit programma een uitbreiding van kennis en ervaring op het managen van hun bedrijf.

 

Je hebt bereikt waarschijnlijk al hogere omzetten of een verlaging van de kosten, simpelweg door meer structuur en efficiëntie in je bedrijf aan te brengen.

Details en investering

2 - 3 Maanden Voorbereiding op Bedrijfsgroei

Voor ondernemers die de eerste niveaus van succes hebben bereikt en zich ervan bewust zijn dat ze eerst meer controle over hun bedrijf moeten krijgen, voordat de volgende groei kan plaatsvinden. Samen zullen we je bedrijf, jezelf en je organisatie voorbereiden op een volgende bedrijfsgroei.

 •    Gratis gratis kick-off sessie van 90 minuten

 •    9 coaching sessies verspreid over 2 - 3 maanden

 •    60 - 75 minuten per sessie via Skype of face-to-face indien mogelijk

 •    Voorbereiding van sessies / tussentijdse opdrachten / geplande sessies

 •    Gebruikersmateriaal zoals bedrijfstools, canvassen en zakelijke sjablonen

 •    Gratis ondersteuning per e-mail voor de duur van het project (redelijk gebruik)

 •    Gratis bellen tussen de coaching sessies voor de duur van het project  (redelijk gebruik)

 •    Hoofddoelstellingen: duidelijkheid over verbeterpunten, actieplanning, op schema blijven, verwachte
     verbeteringen en controle te realiseren

 •    Resultaten: naast de groeivoorbereiding, krijgen ondernemers van dit programma betere kennis over
     het optimaal managen van hun bedrijf. De meeste bedrijven profiteren direct al van hogere inkomsten na dit
     programma, simpelweg door meer structuur en efficiëntie in het bedrijf te brengen.

Investering

Voor meer informatie over de investering en om dit programma te boeken, kunt u contact opnemen om de opties te bespreken. De tarieven zijn afgestemd op de bedrijfstypen; zelfstandige ondernemers, kleine bedrijven en middelgrote bedrijven.

Welke onderwerpen worden er behandeld?

Het programma voor de voorbereiding van bedrijfsgroei of uitbreiding van een bedrijf, is sterk afhankelijk van de huidige situatie die per klant en bedrijf verschilt.

Daarom wordt het programma altijd afgestemd op de behoeften van elke klant. Het programma kan worden aangepast aan de tijd en mogelijkheden van je organisatie.

Aan het begin van het project zullen we een beoordeling maken en samen zullen we beslissen welke modules moeten worden opgenomen.

Om je een indruk te geven van de modules die gewoonlijk deel uitmaken van een bedrijfsgroei voorbereidingsproject, hebben we een aantal onderwerpen in willekeurige volgorde opgesomd.
 

Neem contact op om op maat gemaakte programma's te bespreken.

 

Enkele modules die vaak bij voorbereiding op bedrijfsgroei voorkomen zijn:

Bedrijfsdoelen en visie vaststellen

Prioriteitsstelling en afstemming van de organisatie

Effectieve vergaderingen en kantoortijden

Opzetten van operationele en financiële controles

Leiderschap en organisatiestructuur

Evaluatie van de bedrijfsprocessen en service

Balans tussen de core-business en non-core

High level bedrijfsstrategie bepalen

Neem contact op om een vrijblijvende 30 Minuten Discovery Sessie te plannen, waarin we de specifieke groeiwensen kunnen bespreken.